Frokostordning

Forkæl dine medarbejdere med en frokostordning fra Herning Golf Café

Herning Golf cafe tilbyder frokostordning til alle virksomheder i Herning by.

Vi laver en varieret frokost hver dag, hvor der er noget for enhver smag.

Frokostordningen består som udgangspunkt af en varm ret/kold ret, pålæg med rugbrød samt salater.

Hver uge bliver der lavet en ugeplan som sendes ud via vores frokostportal.

Vi har gjort det nemt, så alt bestilling foregår via et frokostsystem hvor beskeder til køkkenet ligeledes kan sendes. Man kan enten vælge at rette sin bestilling hver dag via systemet eller man kan køre med et fast antal til levering. Frokosten leveres i termokasser samt på flade, så det er nemt at stille frem til personalet.

I frokostkostsystemet er det ligeledes muligt at bestille frugtordning, drikkevarer, mødesnacks mv. ”Kort sagt” vi har gjort det nemt, så i kun skal have levering fra et sted.

Vores standardpris for frokostordning er 55 kr. pr. person ekskl. moms, som består af en varm ret/kold ret, pålæg med rugbrød samt salater

Til prisen tillægges levering- og emballagehåndtering 4,17 % samt affalds- og miljøhåndtering 3,17 %.

Såfremt jeres firma er over 50 kuverter pr. dag, tilbyder vi at stille ”salatbar” køler til fri rådighed. Det er under forudsætning af fast levering 5 dage om ugen.

Covid-19 – Frokostbuffet eller portionspakket?

Det er muligt at bestille portionspakket frokostordning for et tillæg på kr. 3 ekskl. moms pr. person. Det skal bemærkes frokosten ikke indeholde det samme udvalg, når det er portionspakket set i forhold til den almindelig frokostordning der til brug for anretning som buffet.

Er du allerede kunde, da kan du logge ind på frokostportal her:

https://cafekarma.ordr-system.dk/Account/Login?ReturnUrl=%2F

Såfremt du ikke har brugernavn eller kodeord, da skal du kontakte Herning Golf Cafe på
mail@herninggolfcafe.dk eller tlf. 40 57 19 47.

Skiftehold i form af dag, aften og natarbejde

Skiftehold hos jer er ikke en udfordring hos os. Vi har flere kunder, hvor vi levere både morgenmad, frokost og ”pakket” mad til opvarmning til aften og nathold.

Allergigener samt religiøse spisevaner.

Frokostordningen skal være for alle hos jer. Vi kan tilbyde at lave særkost til allergiker og personer med specielle spisevaner set i forhold til religiøs baggrund. Disse særforbehold koster kr. 10 ekskl. moms pr. person. Disse anretninger vil som udgangspunkt være portionspakket, og denne pakning er inkluderet i prisen.

Nem bestilling

Mad med omtanke

Friske råvarer

Hvordan fungerer det med hensyn til skat? Og medarbejderens egenbetaling. Skat har skrevet følgende vejledning:

 De vejledende satser kan også anvendes, hvis virksomheden køber færdiglavet mad til medarbejderne dagligt udefra, hos fx et cateringfirma. Det er et krav, at

der indkøbes mad til kantinen og ikke til de enkelte medarbejdere. Heri ligger især, at maden stilles frem på en skranke til selvbetjening, og at kokken/ cateringfirmaet har bestemt, hvad der skal serveres, svarende til en traditionel kantineordning.

at virksomheden løbende indkøber et fast antal måltider/ kuverter, som er uafhængigt af antallet af medarbejdere, der aktuelt er til stede eller ønsker kantinemad den pågældende dag. Der kan dog tages højde for ferieperioder og lignende.

Hvis de enkelte medarbejdere foretager personlige forudbestillinger af frokosten, skal reglerne om beskatning af markedsværdien fratrukket egenbetalingen i stedet anvendes.

Det har ingen betydning, hvordan regningen er opgjort. Det afgørende er, at arbejdsgiverens indkøb af mad ikke løbende justeres i forhold til antallet af medarbejdere, som er til stede i virksomheden, den/de pågældende dage.

Satsen medarbejderen minimum skal betale for året 2021 er kr. 15 pr. dag ekskl. drikkevarer og kr. 20 pr. dag inkl. drikkevarer. Vi anbefaler at tjekke ændring i satsen via skat.dk