Årets nytårsmenu 2021 er udsolgt

Nytårsmenuen 2021

Vores nytårsmenu er udsolgt.

Intet overlades til tilfældighederne!

Vi har i flere år, leveret fantastiske nytårsmenuer til vores glade kunder, og det er vi super glade for!

I år bliver ingen undtagelse, for intet er overladt til tilfældighederne. Jeg bruger tid på at sammensætte menuerne, og vælger altid de bedste råvarer, fordi mine kunder specifikt efterspørger noget særligt til deres gæster. Længere nede kan i læse hvad jeg har udvalgt- og sammensat til Jer i år. Det er super lækkert! Og det tror jeg bestemt også Jeres gæster vil synes.

Samtidigt skal det være nemt, så I kan koncentrere Jer om at være de gode værter, til denne åretes store fest. Ingenting skal derfor varmes i mere end 15min, og jeg vedlægger en udførlig vejledning, som guider Jer frem til det perfekte resultat. Jeg kan jo desværre ikke deltage i Jeres fester, men jeg har meget fokus på at gøre det simpelt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Har I spørgsmål forud for leveringen, er I også meget velkomne til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at lave Jeres nytårsmenuer. Må i alle have en rigtig god fest.

De bedste hilsner

Henrik, Herning Golf Café

“Min veninde og jeg bestilte nytårsmenuen og vi var begejstrede. Det var virkelig god og velsmagende mad! Vi var fuldt ud tilfredse”

Stjerner: ✰✰✰✰✰

Charlotte Østergaard Sørensen

Forret:

Hummerbisque med torsk, sprødt & urter.

Hovedret:

Oksemørbrad med Pommes Anna, svampe,
rodfrugter, sauce, puré & urter

Dessert:

Chokolade- & karamelkage.
Med bær, frugt & pynt

KR. 175,- pr. person

FØR KR. 350,- pr. person

Bestil din nytårsmenu i god tid

Hos Herning Colf Café sætter vi pris på kvalitet. Derfor har vi et begrænset antal kuverter tilgængelig. Sidste år måtte vi melde alt udsolgt, og derfor opfordrer vi Jer til at være ude i god tid. Vi kører efter først til mølle princippet.

På forhånd tusind tak

Tid tilbage at bestille i

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)